Lifestyle

Victoria’s Secret modellen gaan hard tegen hard

Als je een aantal prachtige vrouwen in één ruimte zet, dan wordt er al gauw gefluisterd over jaloezie en catfights. Hoewel Doutzen Kroes, Adriana Lima en Candice Swanepoel het heel gezellig lijken te hebben bij Victoria's Secret, zien we in een nieuw filmpje dat er wel degelijk concurrentie is. De dames nemen het tegen elkaar op en we kunnen alvast verklappen: het gaat hard tegen hard…

De concurrentie is groot in de modellenwereld. De Victoria's Secret Angels moeten zorgen dat ze er altijd piekfijn uitzien, vooral wat hun lichaam betreft. In een nieuwe commercial laten de modellen zien hoe fit ze zijn door een potje American Football te spelen. Doutzen Kroes, Lily Aldridge, Candice Swanepoel, Behati Prinsloo en Adriana Lima nemen het tegen elkaar op. American Football was nog nooit zo sexy!

De Angels hebben de commefcial gemaakt voor de Super Bowl. Deze grote finale van het American Football-kampioenschap vindt op 1 februari plaats en daar speelt het lingeriemerk slim op in. In charmante outfits laten de dames zien wat ze kunnen. Uiteraard pakken de modellen na de wedstrijd nog even een momentje om hun lokken uit te schudden.  En dit is slechts een voorproefje, de hele commercial wordt tijdens de Super Bowl afgespeeld. 

Benieuwd hoe de Victoria's Secret Angels een potje American Football spelen? Bekijk het hieronder: 

Wat vind jij van de commercial?