Fashion

DIY: Jewel Headphone

Headphones zijn hip! Voor een aparte headphone betaal je alleen vaak wat meer dan voor een simpele zwarte. Waarom veel geld uitgeven als je deze simpele zwarte headphone gewoon zelf kan pimpen? Vandaag laten wij jullie in deze 'do it yourself' zien hoe je jouw headphone kan omtoveren tot een headphone met jewels. Zeker dat jij hier een fashion statement mee maakt als jij muziek luistert!

Wat heb je nodig? 
♥ Een headphone (koptelefoon)
♥ Lijm
♥ Verschillende strass steentjes 
♥ Een satéprikker 
♥ Een papiertje

Oké, there we go!

1. Doe wat lijm op een papiertje.

2. Begin met je grootste stenen en doe op de achterkant met een sateprikker wat lijm.

3. Zet de eerste steen in het midden van je headphone.

4. Bouw met de steentjes een patroon naar wens tot het rondje helemaal vol is. De kleine steentjes kun je rondom de buitenste rand plakken om nog meer focus te geven. 

5. Breng ook steentjes op de 'diadeem' van je headphone aan. 

Tadaaaaa en klaar!

Ging dit even te snel? Bekijk dan onderstaande video:

Watch on YouTube

Piece of cake!

Ga jij deze DIY uitproberen? 

Bron: A Pair & a Spare 
Bron beeld: A Pair & a Spare 

Pin je inspiratie in Pinbook

Girlscene.nl wil samen met jou het verschil maken voor vrouwen en meisjes die tijdens oorlog en conflicten slachtoffer zijn geworden van seksueel misbruik. Samen met jou proberen wij zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het Rode Kruis, zodat zij opgevangen worden en een leven kunnen opbouwen. Samen staan we sterk en daarom willen we met al onze lezeressen iets doen voor dit goede doel. KLIK HIER OM JE CENTJE BIJ TE DRAGEN VOOR GIRLSCENE X SERIOUS REQUEST