News

OMG! Meisje neemt ultieme wraak op Facebook bedreigers

Shocking! Dagelijks ontvangen vrouwen en meisjes online bedreigingen van wildvreemde mannen en zelfs jonge jongens.  Maar wat doe je eraan? Vaak lopen de daders er ongestraft mee weg… Alanah Pearce is zelf slachtoffer van zo'n bedreiging en besloot actie te ondernemen! Ze nam contact op met de moeders van de jongens die haar bedreigingen stuurden en vertelde moederlief precies wat hun lieve zoontje online uitspookt. Alanah haar wraak was alleen nog iets zoeter dan alleen moederlief in te lichten…

Pearce maakte van elk gesprek met de moeders screenshots en poste hiervan een tweet op Twitter. Ze meldde hierbij: "Sommige jonge jongens sturen mij op Facebook bedreigingen dat ze mij willen verkrachten, dus ik heb dit aan hun moeders verteld."

Zo verliep het gesprek met één van de moeders…

Haar tweet werd meer dan tienduizend keer retweed! Alanah vertelde vervolgens een Twitter-gebruiker dat ze nog drie andere moeders een soort gelijk bericht had gestuurd, maar dat die nog moesten reageren. 

De moeders van de jongens heeft ze heel simpel gevonden op Facebook. Ze heeft gewoon de profielen van de jongens die haar de bedreigingen stuurden goed bekeken en kwam er zo achter wie ze moest aanspreken. 

Wat vind jij van deze actie? En heb jij al eens een bedreiging via social media ontvangen?

Bron: BuzzFeed

Must reads 👀