Fashion

8 mode items die mannen haten

134
...

De meeste meiden doen veel moeite om zich te kleden volgens de laatste trends. Toch hebben mannen ook een heel duidelijk idee over waar zij vrouwen graag in zien en vooral waarin niet. Als je graag een leuke jongen aan de haak wil slaan kun je bijvoorbeeld de peplum top beter in de kast laten. Ook je boyfriend jeans valt bij veel mannen niet in de smaak. Natuurlijk is het belangrijk dat je draag wat je zelf leuk vindt, maar als je graag een leuke jongen wil scoren is het handig dat je weet welke items je beter in je kast kunt laten liggen op een eerste date ;-).  

*Let wel ladies: dit geldt niet voor elke jongen. We hebben ze nu allemaal over één kam geschoren en de vaakst genoemde items opgesomd!

Oversized
De meeste meiden zijn er dol op. Op een koude winterdag dragen we niets liever dan een warme oversized trui waar je lekker in weg kunt kruipen. Ze zitten fijn en het verbergt alles als je net iets te veel hebt gegeten. Als het aan mannen ligt is dat nog steeds geen reden om een oversized trui te dragen. Eigenlijk vinden mannen alles wat oversized is not done. Het doet niets voor je figuur en mannen willen juist je vrouwelijke vormen zien, maar deze verdwijnen als sneeuw voor de zon als je een oversized kledingstuk draagt.

High heels
Mannen houden van sexy geklede vrouwen. Veel vrouwen voelen zich sexier en vrouwelijker als ze een paar high heels dragen. Toch denken mannen daar vaak anders over. Veel mannen houden niet van stelten, vooral de kleinere mannen onder ons. Zij krijgen al snel het gevoel of ze naast een giraf lopen als jij met je veertien centimeter hoge hakken naast hem loopt. Tot slot heeft het manvol geen zin in valpartijen of klagende meiden met zere voeten. Dat laatste is stiekem wel begrijpelijk, want alleen wij vrouwen kunnen dat begrijpen.

Maxi
De maxi rok en jurk zijn al een paar jaar erg populair onder vrouwen. Hiervan heeft bijna ieder meisje er wel een in haar kast. Wat mannen betreft blijven de ze daar ook. Ze zien liever blote benen dan een grote rok die ze doet denken aan de hippietijd. 

Te veel make-up
Mannen houden niet van veel make-up. Ook al ben je zelf zo gelukkig met je kunstnagels, je vriendje wordt er niet echt blij van. Ook heftige smokey eyes en felle lipstick zijn geen aanraders als je indruk wil maken op die ene leuke jongen.

bron

Peplum
Ieder meisje heeft vast wel één of meerdere peplum tops in haar kast hangen. Een peplum top doet bijna ieder figuur goed. De peplum top accentueert je taille, waardoor je jezelf extra vrouwelijk voelt. Op de redactie zijn we ook fan van peplum tops. Helaas zijn mannen geen fan. Als zij het voor het zeggen hadden bleven peplum tops in de kast. Veel mannen doen de wijduitlopende tops denken aan zwangerschapskleding.

Beanies
Veel mannen vinden deze trend verschrikkelijk. Op straat zie je veel meiden lopen met een muts op hun hoofd. Ze dragen ze niet tegen de kou, maar omdat het zo leuk staat. Jongens vinden het maar raar. Het helpt niet voor de warmte en het ziet er ook niet leuk uit. 

Harem broeken
Meiden vinden het heerlijk om een comfy harembroek te dragen. Voor de mannen hoef je dit niet te doen. Zij vinden dat de wijde vormloze broek niet echt bijdraagt aan een mooi figuur. Als je een beetje aantrekkelijk wil zijn voor de mannen kun je beter een skinny jeans dragen.  

Boyfriend kleding
Alle kleding die gebaseerd is op mannen is niet bedoeld voor vrouwen, zeggen veel mannen. Vrouwen met oversized truien, boyfriend blazers en baseball petjes, dat hoort niet. Je bent niet voor niets een vrouw. Vrouwen horen leuke jurkjes en rokjes te dragen.  

Natuurlijk hoef jij je outfit niet helemaal aan te passen hoe mannen het mooi vinden. Draag vooral wat je zelf leuk vindt. Het is natuurlijk niet zo dat geen enkele jongen je ziet staan als je een maxi rok draagt. Maar als je echt indruk wil maken op die leuke jongen kun je die oversized trui misschien beter thuis laten. ;-)

Vind jij het belangrijk wat jongens van jouw kleding vinden?

Bron: Huffingtonpost

Pin je inspiratie in Pinbook

LOVE dit artikel
17 meiden hebben deze blog geloved
...

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

134 reacties

 • 1 jaar geleden Pink-Donut

  What the f*ck boeit dit zelfs!

  Beanies 4ever!

 • 1 jaar geleden ---

  Dit artikel was idd al een keer geplaatst. Het werd bij mij bovenaan mijn fb tijdlijn geplaatst. Want dit is zo lekker belangrijk.

 • 1 jaar geleden ---

  Wat een onzin. Draag lekker wat je wilt. Je bent sexy in een kledingstuk dat voor jou het meest comfortabel is en waarin je je gelukkig voelt.

 • 1 jaar geleden Espérance

  Alweeeer dit artikel?

 • 1 jaar geleden Dipdye

  Gelukkig draag ik mijn kleren NIET voor het plezier van mannen. Wat een oppervlakkig artikel dit.

 • 1 jaar geleden Isabelle

  Bedankt voor het zelfvertrouwen! 💪😑

 • 1 jaar geleden CARO xoxo

  "8 mode items die mannen haten " " dingen die mannen niet sexy vinden"

  Belachelijk

 • 1 jaar geleden Soundsoldier

  wtf is hier aan de hand :p

  zo'n artikels hebben jullei hier genoeg en dan komen jullei terug af met dezelfde' afgekeurde mode artikelen die jongens haten' ??

  Waarom doen jullie dit?

  oh en 1 ding over het artikel content: We dragen het niet VOOR jongens.

  We dragen dit voor onszelf.

 • 1 jaar geleden Turtletimes

  Gelukkig is mijn vriend gek op hakken en de maxirok!

 • 1 jaar geleden Purr

  Ok but consider this: I don't dress for guys.

 • 1 jaar geleden Goku

  100 klagende reacties hieronder over hoe slecht dit artikel is, van een jaar geleden, en jullie besluiten het opnieuw te plaatsen. Goeie redactie daar.

 • 1 jaar geleden Angela

  Dit artikel is oud? Maar ik blijf gewoon oversized truien dragen en beanies.

 • 1 jaar geleden NachoCheese

  What the actual fuck gaan we weer reposten?

 • 1 jaar geleden kopjechino

  Hoe vaak gaat dit artikel nog terugkomen?

 • 1 jaar geleden Bella

  Haha heel veel van deze dingen vinden jongens juist wel leuk krijg ik vaak te horen

 • 1 jaar geleden Sourire

  Dit artikel komt me net zoals het vorige artikel erg bekend voor... Waarom worden oude artikelen opnieuw gepost??/

 • 1 jaar geleden P

  Twee oude artikels op 1 dag?

 • 1 jaar geleden TypicalTeenager

  Leuk artikel, maar eh misschien een beetje oud?

 • 1 jaar geleden nena

  ik vind peplum tops persoonlijk echt verschrikkelijk staan bij mezelf! als ik het bij iemand zie is het echt extreem leuk, alleen als ik het dan probeer heb ik het idee dat ik het te korte jurk aanheb?? ligt waarschijnlijk gewoon aan mij hahaha

 • 1 jaar geleden livelikelaura

  ik draag heel graag mijn oversided sweater naar school boeit me niet wat die jongens ervan zeggen. laatst zei zelf mijn crush dat hij het heel leuk en schattig vond staan! ik draag gewoon lekker wat ik wil.

 • 1 jaar geleden just-a-girl

  Wacht. Ik las in het vorige artikel dat je vriendje het juist "sexy" vindt als je zijn kleren aandoet. :-/

  Whut???

 • 2 jaar geleden honeybabe

  met boyfriend jeans en harem broeken ben ik het wél eens

 • 2 jaar geleden LTM187____

  Ik draag wat ik wil. Me vent loopt hoe dan ook toch naast me

 • 2 jaar geleden Homeiswheretheheartis

  Nou als ik uitga en een peplumtop draag heb ik de meeste aandacht te pakken- op school ook juist omdat het de goeie dingen accentueerd . Je kont je voorkant en je buik juist weer niet (die ik wel heb)

 • 3 jaar geleden xchrista

  O damn.. Ik draag graag veel makeup peplumtops en oversized sweaters.. Nu heeft de helft van de wereldbevolking een hekel aan me. Ik denk dat mn vriendje me zeker snel gaat dumpen hoor :/.

  Komop, Peplum tops en highheels vinden boys super sexy, net als beanie''s en caps. Dit artikel is gebaseerd op jouw mening over jongensgedachtes..

 • 3 jaar geleden error404namenotfound

  and the haters gonna hate hate hate...

 • 3 jaar geleden Blackbirdme

  Hahaha die arme stakkers ik ben dol op beanies en oversized truien ik vind ze eigenlijk wil schattig

 • 3 jaar geleden xKirby

  Nou idc, ik draag wat ik wil

 • 3 jaar geleden Innocence

  Ik HOU van beanies! En bovendien die jongens dragen ze toch zelf ook dacht ik?!

 • 3 jaar geleden ♥ Isabella♥

  die jongens moeten gewoon niet zo zeuren!!

  ze moeten je maar leuk vinden in de kleren en make-up die jij het liefst draag want dat is wie je bent en als ze dat niet leuk vinden zoeken ze maar een ander of wen der maar aan!!! :p

 • 3 jaar geleden Elise

  zouden jullie heel misschien een heeeule korte enquête in willen vullen voor mijn profiel werkstuk? Alvast heel erg bedankt!!

  xxxxx

  http://www.enquetemaken.be/toonenquete.php?id=212758

 • 3 jaar geleden xTeamDamon

  Ik draag bijna al die kledingstukken, behalve harembroeken. Het kan me niet echt schelen wat jongens denken, draag gewoon wat je leuk vind

 • 3 jaar geleden MissRoeroe

  Dit zijn de tofste kledingstukken die meisjes het liefst dragen! het kan me niet echt schelen wat de jongens denken :p

 • 3 jaar geleden Lily

  Ik herken alleen harembroeken.

  En heb o.a. ook uggs gehoord, olifantenpoten zijn dat.

  En andere dingen die je héél lomp eruit laten zien, op een niet-stoere manier.

 • 3 jaar geleden DemisGurl

  Jongens dragen ook heel vaak mutsen

 • 3 jaar geleden gxngerr

  je moet juist dragen wat je zelf mooi vind om indruk te maken je wil niet dat die jongen je leuk gaat vinden in kleding die je niet zelf hebt gekozen maar een website

 • 3 jaar geleden redrose1946

  Ja, o.a. harembroeken, afgezakte broeken, er zijn mensen die het mooi vinden, andere mensen vinden het vreselijk, maar ik zou zeggen, doe gewoon aan wat je zelf wilt, praten doen de mensen toch, als je je altijd wat van andere mensen moet aantrekken heb je geen leven meer

  Laten we het nu eens over de mannen hebben, shorts met kromme benen, hahaha, broeken onder de dikke buik, ook leuk, sandalen met lange sokken, dat is het mooiste, maar mannen, trek je er niets van aan, laat alles gewoon hangen.

 • 3 jaar geleden melinadebruin

  ❥ Ik hoorde gister juist op de radio dat uit een onderzoek gebleken is dat mannen sneller vallen op vrouwen die hoge hakken dragen en de jongens die ik ken vinden het juist aantrekkelijk als je beanies of caps op hebt. Ik had eerder verwacht dat erin zou staan over uggs ofso.. Ik vind uggs prachtig maar volgens mij hebben alle mannen er een hekel aan.

 • 3 jaar geleden Rebel

  Wat een walgelijk seksistisch artikel, in welke tijd leeft deze website 1800 ?

  Ik zou zeggen: Draag gewoon lekker wat je zelf wilt en niet wat andere mensen of de maatschappij van je verwacht.

 • 3 jaar geleden Dissonance

  Ik vind dit best goed kloppen, haha, vooral die harembroeken, maxi-dingen en peplum tops (dat snáppen ze gewoon niet!). Maar er zitten wel dingen tussen die ik zelf heel tof vind: dan kan m'n vriend me nog zo aankijken alsof ik een vuilniszak aanheb, haha, maar dan heeft hij gewoon pech!

  Je kleedt je toch niet alleen voor mannen, er is altijd nog een andere helft van de wereldbevolking

 • 3 jaar geleden sneeuwpopje x

  dit is echt totaal waar zeker die peplumtop, beanies en veel makeup WHAHAHAHAH

 • 3 jaar geleden Boppin Betty

  Mannen die niet van high heels houden... Zo goed als elke man vind het mooi om een vrouw op hoge hakken te zien. (Mits je erop kunt lopen natuurlijk... Anders is het sowieso geen gezicht.) De mannen in mijn omgeving houden er in elk geval wel van! Volgens een Frans onderzoek worden mannen zelfs behulpzamer! http://www.joop.nl/opinies/detail/artikel/29604_de_invloed_van_hoge_hakken_op_mannen/

  En tsja... Smaken verschillen nou eenmaal! Ik geloof nou ook echt niet dat alle meisjes van peplum, harembroeken en boyfriendkleding houden. Laat staan de mannen.

 • 3 jaar geleden Enchanted

  Wat een achterlijk artikel. Zullen we het nu dan ook maar meteen even hebben over alle dingen die mannen dragen, die vrouwen niets vinden?

 • 3 jaar geleden JustCreative

  Ik combineer vaak een oversized trui met een panty of legging. Zo heb je het lekker ruim in je trui, maar zijn je benen nog steeds mooi zichtbaar. Maar eigenlijk maakt het me niet zo uit wat jongens denken, want ik heb een vriend die blij met me is zoals ik ben haha

 • 3 jaar geleden Mikaela

  En ik draag lekker wel beanies en maxi rokken maakt het uit

 • 3 jaar geleden Peace.

  Mijn vriend houdt juist van maxi-rokken. Over oversized heb ik hem nog nooit gehoord dus dat weet ik niet. De rest draag ik nooit.

 • 3 jaar geleden Maxime

  Loil het maakt me echt niks uit of een jongen het leuk vind, ik draag m'n kleding eigenlijk omdat ik het zelf leuk vind. En inderdaad Carmendewit, mijn broer is het echt oneens met dit artikel haha.

 • 3 jaar geleden Angel

  Misschien zijn die mannen wel feministisch?

 • 3 jaar geleden xxhoney

  Hoe bedoel je iedereen over één kam scheren.. alsof elke jongen hetzelfde mooi vindt.

 • 3 jaar geleden Noukii

  i don't give a fuck i like girls

 • 3 jaar geleden Peej

  Haha...

 • 3 jaar geleden Wendoos

  "vrouwen horen jurkjes en rokjes te dragen."

  Nooit van mijn leven dat je mijn in een rokje gaat zien, laat staan een jurk !!

  Ik draag juist vet veel oversized kleding en beanies, ze zijn gwn te cool ja

 • 3 jaar geleden crunkcoco

  kan mij niets schelen , ik draag die dingen omdat ik het leuk vindt. ik ga niet iets weggooien omdat mannen het lelijk vinden, ik voel me daar comfortabel in. m'n vriend zal zich maar aan mij en m'n stijl moeten aanpassen

 • 3 jaar geleden Treacherous

  juist expres alles van dit dragen, als hij je dan daarom niet meer wil is hij t niet eens waard :')

 • 3 jaar geleden Purr

  En wat hebben die jongens te maken met welke kleren ik leuk en lekker vind zitten? Als een jongen mij niet leuk vindt om mijn stijl ben ik blijkbaar zijn type niet. Net of ALLE jongens hoge hakken lelijk vinden etc. Wat een raar artikel.

 • 3 jaar geleden ccccxxxx

  @soundssoldier ze zeggen 'op een date' en dat wil niet zeggen dat je deze kleding uit je kledingkast moet verbannen maar iedere man is toch echt anders dus er zijn er ook veel die dit wel leuk vinden .

 • 3 jaar geleden Extravagenza

  Ha like I give a shit!

 • 3 jaar geleden GodsAndMonsters

  Als mannen zo van vrouwelijke kleding houden vind ik het wel apart dat ze een peplum top en hakken dan weer zo lelijk vinden. Dat ziet toch juist vrouwelijk uit?

  Maar ik ben het er mee eens dat je gewoon moet dragen wat je leuk vindt vaak is het ook zo dat jongens vooral op meiden vallen die zich goed voelen en dat ook uitstralen. Dus als jij je beter voelt in een harembroek en een oversized trui dan een tuttig strak rokje, zou ik gewoon voor het eerste gaan!

 • 3 jaar geleden Laura

  Raar hoor. Ik heb nog nooit een vent horen klagen. Als ik zijn trui aan trek vindt hij dat juist sexy. Als ik een avondje goed in de make up ga ook. Oversized noemt hij "een cadeautje die hij uit kan pakken" en hakken boeien hem niet. Iedere vent is anders hoor. En iedere vrouw trouwens ook. Sommige mensen kunnen bepaalde dingen gewoon heel mooi dragen. Zolang je maar schoon bent en je je goed voelt in wat je draagt. Dat vinden mannen pas echt sexy!

 • 3 jaar geleden I'm that girl

  Mannen moeten gewon niet te veel zeuren!

 • 3 jaar geleden Soundsoldier

  en wat hebben wij hieraan?

  moeten we deze kledingstukken uit onze kleerkast verbannen omdat mannen het niet leuk vinden?

  da's al onlogisch en fout dus waarom zo'n artikel plaatsen?

  draag wat je leuk vind. Einde discussie.

 • 3 jaar geleden ---

  Ik heb geen peplum top hoor, die dingen maken mij echt niet mooier, en meestal zijn ze te groot (ik ben nogal dun).

 • 3 jaar geleden JonSnow

  Ik heb nog nooit een man horen klagen over high heels. Ja als je constant gaat zeuren over de pijn..

 • 3 jaar geleden Bettiepage

  Alsof jongens allemaal dezelfde smaak hebben.

 • 3 jaar geleden barrrrrb

  Ik mis de Uggs, mijn vriend vind ze vreselijk :')

 • 3 jaar geleden Bob

  Ik draag werkelijk alles van wat hier staat, en het maakt me helemaal niets uit wat mannen daar van vinden. Ik vind het leuk, mijn vriendje vind het leuk als ik aandoe wat ik wil.

 • 3 jaar geleden datvindjeleukhe

  Behalve te veel make-up vindt mijn vriend al die dingen juist wel leuk bij mij :')

 • 3 jaar geleden Stark

  High heels vinden de meeste mannen volgens mij geweldig. Beanies zijn mijn vriend ook wel schattig, maar ik heb meestal van die beanies met dierengezichtjes :'D Ik mis de onesies in dit lijstje!

 • 3 jaar geleden kristiexoxo

  potverdikkie ik vind bijna alles leuk daarvan. maar ik heb toch een vriend gekregen dus ergens zou het wel leuk moeten zijn haahha ;p

 • 3 jaar geleden holydemoly

  Wat cliché weer

 • 3 jaar geleden confession

  Girls dress for themselves. If girls dressed for boys they'd walked around naked all the time.

 • 3 jaar geleden Roww

  @little_tiger6

  Ik denk dat jongens die ze zelf dragen het bij meiden ook leuk vinden, maar degene die dit niet doen het bij meiden ook niet vinden staan xd

 • 3 jaar geleden Roww

  Op de Mutsen en de Boyfriend jeans na vind ik geen van de genoemde kledingstukken mooi, haha :')

  Ik ben dan ook geen type 'girly-girl' maar meer rock-type. -laat je niet misleiden door me stomme pf, ben te lui het te veranderen XD

 • 3 jaar geleden AudreyMaiden

  Wat een onzin artikel! Mijn vriend is wat mode betreft erg eerlijk en zegt dus tegen mij wanneer iets kan en niet kan. Meer dan de helft van deze items vind mijn vriend juist erg leuk! Hij zeurt erg vaak dat ik mijn harem broek moet aantrekken :P

 • 3 jaar geleden Britt

  De helft van de dingen vind mijn vriend geweldig. Maar dat is altijd met dit soort lijstjes. Ik ben blij dat ik me hier nooit druk om heb kunnen maken.

  www.tevredenstudentenleven.wordpress.com

 • 3 jaar geleden Infinitum3

  Ik ken genoeg jongens die een peplum top juist leuk vinden hoor! Zelf draag ik ze nooit, maar als een van mijn vrienden een peplum top draagt tijdens het uitgaan krijgt ze altijd wel een paar complimentjes van jongens. Het accentueert je taille dus het staat vrouwelijk.

 • 3 jaar geleden joepiejajeej

  ehhh jongens lopen zelf ook rond met beanies....

 • 3 jaar geleden Misslelley

  Ik ga toch echt oversized kleding dragen in de winter. Boeit me niet veel wat mensen daarvan denken. :')

 • 3 jaar geleden noregretforme

  @It'sMe Precies!

 • 3 jaar geleden It'sMe

  Kleedt je gewoon zoals je zelf wilt, dan trek je ook jongens aan die eerder bij je passen dan dat je je helemaal aan gaat passen

 • 3 jaar geleden CherryBlossom

  Who the fuck cares wat mannen vinden. Draag gewoon wat je zelf mooi vindt.

 • 3 jaar geleden DARYLDIXON

  Ik ben het met ze eens haha. Alleen ik krijg juist altijd complimenten van jongens als ik rode lippenstift draag. Dus hangt net van de jongen af denk ik.

 • 3 jaar geleden Flèche

  FUCK IT , ik neem later wel 10 katten i.p.v. een man, die oordelen tenminste niet.

 • 3 jaar geleden amLevida

  He shit, alles wat hiertussen staat vind ik leuk en draag ik ook

 • 3 jaar geleden noregretforme

  Mijn broer gaf me juist een compliment over mijn peplum top...

 • 3 jaar geleden Valelie

  Ik moet zeggen dat hier ook wel dingen tussen staan die ik zelf ook niet mooi vind.

 • 3 jaar geleden Angela

  Who cares wat mannen vinden? Ik draag lekker oversized truien, opvallende lipsticks en beanies.

 • 3 jaar geleden Sandra

  Geen van alle

  Okee oversized ja maar dat zijn vaak vesten van mn vriend

 • 3 jaar geleden Damon_master_piece

  ik bepaal nog altijd zelf wat ik draag

  het boeit me niks wat een jongen/man er van vinden

  het gaat om wat ik me prettig bij voelt!!!

 • 3 jaar geleden Pindakaasssh

  Aan het begin zeggen jullie wel dat jullie mannen over één kam hebben geschoren, wat ook zeker zo is, maar daar zie ik verder niks van terug in de schrijfstijl van het artikel. Het lijkt net alsof jullie mannen als een wezen met 1 mening zien, in plaats van mensen zoals wij met verschillende meningen en smaken. Ja, er zijn vast mannen die dat vinden. Maar er zijn ook zeker mannen die al die dingen wel leuk vinden, of wie het niets uit maakt. Het enige wat jullie daaraan doen is erboven zetten dat het niet om alle mannen gaat, maar verder doen jullie er weinig aan en lijkt het dus ook niet echt oprecht, meer als een soort 'excuus, wij zijn niet seksistisch hoooor'.

 • 3 jaar geleden SundayMorning

  goh, ik dacht dat jongens peplum toppen nog wel leuk vonden.

 • 3 jaar geleden behappy_befit

 • 3 jaar geleden Treacherous

  "Jongens houden niet van oversized"

  Me: good *wears oversized sweater and boyfriend jeans*

 • 3 jaar geleden Seagold

  Haha, best leuk artikel!

  Maar ik blijf gewoon mn peplum en high heels dragen hoor

 • 3 jaar geleden xDepulso

  Een boypanel was beter op zijn plaats geweest dan een paar alineas van wat jullie denke hoe t

  Zit. K bedoel jullie zijn geen jongens of wel?

 • 3 jaar geleden Vιcƚσяια♥

  Wel grappig dat ik geen van alle heb of draag xd

 • 3 jaar geleden Jeanine

  "The day I dress for a boy is the day I die."

  Als ze m'n kleding niet leuk vinden is dat hun probleem haha, hoe je je kleedt is deel van jou en dat moeten ze maar gewoon zo nemen.

 • 3 jaar geleden L U M I N E S C E N C E

  Alles wat hier tussen staat vind ik zelf ook niet leuk, haha

 • 3 jaar geleden Iris

  Ik vind het een leuk artikel! Het vermaakt me, en ik heb er plezier in als ik het lees. En dat is ten slotte ook de reden waarom ik op girlscene kom: ik wil me vermaken.

  Ik snap dus echt totaal niet waarom er altijd zoveel kritiek is op jullie artikelen! Als je het artikel onzin vind, lees het dan ook niet. En als je echt dingen wil lezen die geen "onzin" zijn en waar je iets van leert, dan kan je beter een kijkje nemen op nu- of nos.nl. Is maar een tipje.

  Maar redactie van girlscene: ga zo door! Ik vind dat jullie leuke artikelen schrijven!

 • 3 jaar geleden daydreamer_

  Boeit me eigenlijk niks van jongens van mijn kleding vinden als ik het maar leuk vind en het lekker zit.