Celebs

Wie rockt de look?

Celebrities en modellen voelen altijd de druk om er goed uit te zien. De paparazzi liggen namelijk overal op de loer! Wekelijks worden de celebs gesnapt in hun dagelijkse outfit. Girlscene zet elke week de verschillende looks op een rij, van Kylie Jenner en Lea Michele tot Hilary Duff en Cara Delevingne. Het is aan jullie om te stemmen: Wie rockt de look en wie slaat de plank volledig mis?

Candice Swanepoel

Ze is één van de mooiste vrouwen op aarde en zo loopt ze ook over straat richting de sportschool. Candice Swanepoel gaat gekleed in een sportieve outfit. Zo draagt ze een witte sportbeha met daarover een luchtige, donkergrijze top. Verder heeft ze een geprinte legging en wedge sneakers van Nike aan. 

Lea Michele

Samen met haar nieuwe vriend Matthew Paetz loopt Lea Michele op het LAX Los Angeles vliegveld. Lea gaat gekleed in all black met een zwarte jumpsuit, zwarte hoed, zwarte hakken met open toe en een zonnebril van Ray Ban. 

Hilary Duff

Hilary Duff maakte even een pitstop bij de make-up store MAC en kocht daar hoogstwaarschijnlijk een paar nieuwe lippenstiften, maar terwijl ze dat doet draagt ze een zwart-witte blouse, lichtgrijze jeans met daaronder een paar zalmroze punthakken. Verder draagt ze haar zwartleren bag van Chanel om haar schouder.

Kendall Jenner

Supermodel in the making Kendall Jenner draagt een trui en broek van Topshop, haar schoenen komen van Miu Miu en haar witleren bag van Balenciaga. We like!

Selena Gomez

Selena Gomez stapt naar buiten en geniet van het zonnetje in haar zwarte outfit. Selena draagt een zwarte playsuit met een open stuk bij haar buik. Verder houdt ze haar outfit simpel met zwart suède boots en haar Chanelbag.

Doutzen Kroes

Samen met supermodel Candice Swanepoel loopt het zwangere supermodel Doutzen in New York rond. De meiden komen net van een lunch af in Soho bij het Da Silvano Restaurant. Tijdens de lunch draagt Doutzen een simpele striped dress, witte sandalen en een rieten hoed. Om wat kleur te geven aan haar outfit koos Doutzen voor een rode tas van Saint Laurent!

Kylie Jenner

De altijd fashionable Kylie ging ook dit keer weer fashionable over straat. Ze ging gekleed in een jurk van Bec & Bridge. Haar tas komt van Givenchy en haar black boots van Chanel. Een dure outfit, maar Kylie rockt elke outfit!

Taylor Swift

De altijd klassiek geklede Taylor Swift gaat ook op deze dag weer klassiek gekleed in een polkadot dress. Ze accentueert haar taille met een bruinleren riem en draagt verder bruine boots. Ze heeft haar outfit daarnaast simpel gehouden met een leren minibag en rode lippenstift!

Miley Cyrus

De hippe Miley maakte een pitstop bij een tankstation, en terwijl ze ging tanken, kwam ze ook hip uit de auto gesprongen in een denim overall, grijze crop top en Nike slippers. 

Cara Delevingne

Last but not least… Cara Delevingne, die tijdens het nemen van deze foto een beetje vermoeid oogt. Maar dat is ook niet meer dan logisch als je 20 uur in een studio in Londen verbleef voor het opnemen van een filmpje. Terwijl ze gaapt, draagt Cara een muts van Chanel, een grijze trui, donkerblauwe skinny jeans en zwarte boots!

Wie rockt de look volgens jou het best? 

Pin je favoriete outfit op Pinbook