Celebs

De Kardashian family door de jaren heen

41
...

De familie Kardashian gaat al een tijdje mee in celebland en wordt op de voet gevolgd door de paparazzi. Bijna elke dag vind je wel weer nieuwe foto's van de family. Natuurlijk kun je ze ook gewoon bekijken in Keeping Up With The Kardashians. Maar door de jaren heen is de familie heel wat veranderd en laat Girlscene beelden van de familie zien van vier jaar geleden en nu, zodat je ziet hoe erg (of niet) ze één voor één veranderd zijn.

Voordat je begint met vergelijken is het handig om te weten dat links oud- en rechts nieuw is ;-)


Bron

Laten we beginnen met de moeder die ervoor zorgde dat de gehele familie bekend werd, namelijk: Kris Kardashian. 


Bron

Next up is niemand minder dan het lievelingetje van de familie en onlangs getrouwde Kim Kardashian West. Kim ziet er steeds mooier uit, vooral in vergelijking met een paar jaar geleden. Daar zag ze er namelijk wat minder classy uit, maar met een fashionable man aan haar zijde kan het haast niet anders dat Kim er steeds mooier uitziet. 

Bron

De jongste van de familie is misschien wel het meest veranderd van klein meisje tot tiener. Kylie is niet meer de Kylie die we kennen van een paar jaar geleden. Hoewel haar huidige look wel compleet bij haar past! 


Bron

In de realityserie is hij nauwelijks nog te zien. Rob kwam heel wat kilo's aan en probeert hier nog altijd tegen te vechten, maar op wat extra kilo's na is hij weinig veranderd. Vind jij dat hij er nu beter uitziet of houd jij meer van zijn vroegere look?


Bron

Khloé is heel wat veranderd de afgelopen jaren. Haar donkere lokken ruilde ze in voor lichtbruine tot blonde lokken, wat haar meteen een stuk vriendelijker laat lijken. Haar dieprode lippenstift geeft ook een warm gevoel en Khloé gebruikt ook geen eyeliner aan de onderkant van haar oog, waardoor haar ogen nu groter lijken. 


Bron

Kendall is maar weinig veranderd. Ze is nog altijd beeldschoon en lijkt op wat blush en rouge na nog steeds hetzelfde. Kendall oogt nu alleen wat meer volwassen. Verder is er maar weinig verschil. 


Bron

De oudste van alle kinderen is Kourtney en aan haar foto's te zien is er niks veranderd. Misschien nét wat meer make-up en kortere lokken, maar behalve dat is ze nog altijd the same old Kourtney. 


Bron

Vader van Kendall en Kylie is ook zichtbaar veranderd de afgelopen jaren. Niet zo gek, want Bruce Jenner is alweer 64 jaar! Je ziet overigens wel dat hij een aantal correcties heeft laten uitvoeren, wat je ook terugziet in de realityserie. 


Bron

Van jongetje naar een volwassen man, zo ziet de vriend van Kourtney eruit. De redactie heeft het natuurlijk over Scott Disick, of beter gezegd Lord Disick. Zijn baardje geeft hem wat meer sex appeal en ook zijn kledingstijl is erop vooruit gegaan. Hoewel wij vrouwen van mannen in pak houden, vinden we deze nieuwe look bij Scott toch iets beter staan. Lekker casual!

Wie vind jij het meest veranderd van de Kardashian family? Of vind je het wel meevallen? 

Pin je inspiratie op Pinbook

LOVE dit artikel
10 meiden hebben deze blog geloved
...

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

41 reacties

 • 3 jaar geleden Berrypinklipss

  Kylie zag er vroeger veel mooier uit en ik vind haar er persoonlijk mooier uitzien als ze eruitziet als bij keeping up with te kardishains zonder make up of gewoon niet dat ze er helemaal bruin van ziet maar gewoon lekker naturel dat witte huidje staat haar beter vind ik

 • 3 jaar geleden kuzzz

  hmm ik vind de oude foto's mooier

 • 3 jaar geleden BeingFearless

  Die neus van Kris heeft ook wat correcties gehad zeker? :')

  Ik vind ze allemaal niet echt mooi hoe ze nu zijn, veeeel te veeel make-up. Zonde.

 • 3 jaar geleden Scha

  Kris Jenner. Niet Kardashian.

 • 3 jaar geleden P.S.

  Ik weet dat veel mensen tegen plastische chirurgie zijn maar ik vind kylie haar lippen en khloe haar gezicht er toch net iets mooier uitzien . En ja ze dragen veel make up mja dat hoort een beetje bij hen vind ik

 • 3 jaar geleden Sara

  @La Foule, je kan het gewoon met lipliner, lipgloss, lip plumper en lippenstift groter laten lijken.Ik zag laatst nog een video van haar die ze had gepost zonder makeup en daar zag je gewoon dunne lippen

 • 3 jaar geleden LovelyMakeup

  Love this family, vooral Scott is geniaal haha

 • 3 jaar geleden Lavander

  Ik vind het stuk voor stuk prachtige vrouwen. Je kan best door de makeup heen zien dat ze mooi zijn. Ik zou een moord doen voor hun oogvorm, neus en lippen. Rob is ook geen lelijke man! En op de een of andere manier is botox en veel makeup een issue bij de kardashians, terwijl 90% van celebworld hier gebruik van maakt.

  Ik volgde regelmatig KUWTK, en vindt Khloé inderdaad ook de leukste van het stel. Altijd lekker gek en nuchter.

  @Z hun biologische vader is een bekende advocaat en hun stiefvader is een olympische sportman. Dus het is niet zo dat er totaal geen "link is met celebwereld". En ja kim haar sextape gaf de familie een bekendheidsboost.

 • 3 jaar geleden AllTitanium

  Mensen hebben veel kritiek op deze familie maar we don't care. We love them

 • 3 jaar geleden Noortje

  Goldenkiller, ja erbovenop gebruiken ze ook nog eens fucking veel make-up ja. Verre van perfect

 • 3 jaar geleden swaGeit

  jezus sommige meiden hier hebben nog nooit make-up gezien ofso, je kunt zo fucking veel met make-up en de meiden kardashian/jenner gebruiken toch echt makeup om zich zo perfect te maken, dat zie je toch, zet een bril op ofso

 • 3 jaar geleden Z

  Ik vind het echt heel jammer dat die Kardashians zoveel roem en geld hebben om wat?! helemaal niks

  Kijk trouwens eens op deze website http://www.euroclix.nl/index?SRef=hMIpED Je kan er punten verdienen door op mailtjes te klikken, vragenlijsten in te vullen en door spullen in webshops te kopen. Punten kun je uiteindelijk inwisselen voor geld. Ik heb er tot nu bijna 100 euro op staan

 • 3 jaar geleden djerrrrr

  Ik vind die lippen Kylie wel beter staan ik vond haar altijd wel mooi maar ik irriteerde me echt aan haar lippen, het paste gewoon niet bij haar..

 • 3 jaar geleden Eden

  Khloe is mijn fave, ze is hilarisch en gewoon een mooie vrouw!

 • 3 jaar geleden Teuntje2

  Kris heet toch echt Jenner met haar achternaam..

 • 3 jaar geleden Vivaldi

  @Goodlife kijk naar haar neus . . .

 • 3 jaar geleden Vivaldi

  volgespoten dipshits

 • 3 jaar geleden Apple

  Ik vind alleen Kylie mooi

 • 3 jaar geleden Adelinaa

  I hate the kardashian ' s

  Vind kim wel heel mooi

 • 3 jaar geleden I'm that girl

  Hmm.. Ziet er allemaal wel goed uit voor en na, alleen Kendall en Kylie Jenner vind ik persoonlijk een beetje ugly, vooral de linkerfoto's.

 • 3 jaar geleden Noortje

  @Goodlife, gezichten veranderen inderdaad, maar het is lichamelijk gezien echt onmogelijk dat Kylie's lippen bijna drie keer zo vol zijn geworden binnen 4 jaar tijd. En ookal gebruikt ze lippenstift buiten haar lippen om om ze groter te laten lijken, dan alsnog zou je de rand van haar echte lippen kunnen zien.

  Mensen met botox hebben trouwens ook altijd dat typische strakgetrokken poppengezichtje, wat je dus bij bijna iedereen hierboven ziet. Vooral als je naar de voorhoofden kijkt, Kim lijkt net opgeblazen.

 • 3 jaar geleden Goodlife

  Zo grappig hoe iedereen zegt dat ze allemaal vol zitten met plastische chirurgie. Ja sommige van hen wel, maar Kylie bijv echt niet he. Gezichten veranderen, get over it. En met de juiste makeup kom je een heel eind.

 • 3 jaar geleden Sanae1802

  Ze hebben wel allemaal veel makeup op hoor! Een beetje zonde van een mooie gezichtjes.

 • 3 jaar geleden Noortje

  Deze foto's die gebruikt zijn, zijn niet echt eens oud.. google maar eens naar Kardashian before after. Of Kardashian plastic surgery.

  Die hele familie is compleet volgespoten, bah. Behalve Rob dan. Ik vind het echt walgelijk. Die Kylie is nog maar 16, en zelfs zij heeft al botox.

  Laten we ook niet vergeten dat de Kardashians beroemd zijn om niks, Kim is alleen maar bekend geworden omdat ze ooit de beste vriendin van Paris Hilton was (die overigens ook 0 noemenswaardig talent heeft), en toen dat voorbij was maakte ze een sextape die 'per ongeluk' uitlekte.

  Eén grote aandachtsgeile familie.

 • 3 jaar geleden Ellen

  Wow, volgens mij hebben ze allemaal wat aan hun gezicht laten doen.. Behalve Rob.. Scott heeft wel een goede vooruitgang geboekt

 • 3 jaar geleden Linda

  Leuke familie, vol geplamuurd en gespoten...

 • 3 jaar geleden Em

  Eerlijk gezegd plastische chirurgie of niet als zij zich goed voelt bij haar look gaat dat niemand aan en ik vind dat opmerkingen maken over wat ze wel/niet gedaan heeft met haar gezicht overbodig is

  Ik denk dat het niet zo fijn is om zoiets elke dag te horen vooral omdat dat eigelijk niemands zaken zijn

  Juist nog even zeggen hoe beroemd ze ook zijn in Amerika heel wat mensen

 • 3 jaar geleden miss kletskous

  Veel verschil door de jaren heen hhahahah

 • 3 jaar geleden luvv

  @Ani Kylie heeft geen neuscorrectie laten doen. Ze contourt de zijkanten van haar neus, zodat het smaller lijkt en over haar lippen bekijk de reactie van Snix.

 • 3 jaar geleden Snix

  @ Ani Volgens mij heeft Kylie geen botox in haar lippen hoor, ze doet gewoon lippenstift buiten haar lippen om ze voller te laten lijken. :P

 • 3 jaar geleden Ani

  Kylie: Nosejob,check Botox in de lippen: check. En pas 16..

 • 3 jaar geleden beautiful-made

  Wauw het verschil tussen oud en nieuw van Kylie's lippen. Wat een makeup zeg.

 • 3 jaar geleden IIANOUK_

  Op welk net is keeping up with the kardashians of wanneer is het weer in nederland op tv?

 • 3 jaar geleden AllThingsAwesome

  Kris heet Jenner en niet Kardashian. Ze hebben allemaal echt heel veel make up op zooral Kylie heeft voor een 16 jarige erg veel op maar ze zijn allemaal erg mooi geworden, terwijk ze allemaal ook al mooi waren

 • 3 jaar geleden Chocopastaa

  KOURTNEY IS ENGG!!

 • 3 jaar geleden anela92x

  Ik kon even niet anders dan een account aanmaken om te reageren. Ik weet niet of het sarcasme is ofzo, maar Kim is degene die de fam beroemd heeft gemaakt en iedereen weet hoe :') verder is ze er ook niet echt knapper op geworden maar heeft een enorm dik opgezwollen hoofd gekregen. Fashionabel man? :p muwahah een "i love my self neger"

 • 3 jaar geleden Selenator14

  te veel makeup bah

 • 3 jaar geleden hasnadima

  Khloe is echt mooi geworden, ik vond haar altijd het minst mooie maar nu doet ze niet onder aan haar zussen. Ik vind het sowieso een mooie familie, behalve Bruce, die ziet er echt niet uit.

 • 3 jaar geleden xXdreamerxX

  scott !!!! i love kim and kendall

 • 3 jaar geleden louisa

  jezus! het lijkt wel of ze 1 kilo poeder op hun gezicht hebben gegooid!

 • 3 jaar geleden Berrypinklipss

  Ik vind het allemaal best wel meevallen hoor!!!

  Maar Scott Disick heeft echt vooruitgang gemaakt.

  Vindt ik dan persoonlijk!

 1. 1