Celebs

De Kardashian family door de jaren heen

De familie Kardashian gaat al een tijdje mee in celebland en wordt op de voet gevolgd door de paparazzi. Bijna elke dag vind je wel weer nieuwe foto's van de family. Natuurlijk kun je ze ook gewoon bekijken in Keeping Up With The Kardashians. Maar door de jaren heen is de familie heel wat veranderd en laat Girlscene beelden van de familie zien van vier jaar geleden en nu, zodat je ziet hoe erg (of niet) ze één voor één veranderd zijn.

Voordat je begint met vergelijken is het handig om te weten dat links oud- en rechts nieuw is 😉


Bron

Laten we beginnen met de moeder die ervoor zorgde dat de gehele familie bekend werd, namelijk: Kris Kardashian. 


Bron

Next up is niemand minder dan het lievelingetje van de familie en onlangs getrouwde Kim Kardashian West. Kim ziet er steeds mooier uit, vooral in vergelijking met een paar jaar geleden. Daar zag ze er namelijk wat minder classy uit, maar met een fashionable man aan haar zijde kan het haast niet anders dat Kim er steeds mooier uitziet. 

Bron

De jongste van de familie is misschien wel het meest veranderd van klein meisje tot tiener. Kylie is niet meer de Kylie die we kennen van een paar jaar geleden. Hoewel haar huidige look wel compleet bij haar past! 


Bron

In de realityserie is hij nauwelijks nog te zien. Rob kwam heel wat kilo's aan en probeert hier nog altijd tegen te vechten, maar op wat extra kilo's na is hij weinig veranderd. Vind jij dat hij er nu beter uitziet of houd jij meer van zijn vroegere look?


Bron

Khloé is heel wat veranderd de afgelopen jaren. Haar donkere lokken ruilde ze in voor lichtbruine tot blonde lokken, wat haar meteen een stuk vriendelijker laat lijken. Haar dieprode lippenstift geeft ook een warm gevoel en Khloé gebruikt ook geen eyeliner aan de onderkant van haar oog, waardoor haar ogen nu groter lijken. 


Bron

Kendall is maar weinig veranderd. Ze is nog altijd beeldschoon en lijkt op wat blush en rouge na nog steeds hetzelfde. Kendall oogt nu alleen wat meer volwassen. Verder is er maar weinig verschil. 


Bron

De oudste van alle kinderen is Kourtney en aan haar foto's te zien is er niks veranderd. Misschien nét wat meer make-up en kortere lokken, maar behalve dat is ze nog altijd the same old Kourtney. 


Bron

Vader van Kendall en Kylie is ook zichtbaar veranderd de afgelopen jaren. Niet zo gek, want Bruce Jenner is alweer 64 jaar! Je ziet overigens wel dat hij een aantal correcties heeft laten uitvoeren, wat je ook terugziet in de realityserie. 


Bron

Van jongetje naar een volwassen man, zo ziet de vriend van Kourtney eruit. De redactie heeft het natuurlijk over Scott Disick, of beter gezegd Lord Disick. Zijn baardje geeft hem wat meer sex appeal en ook zijn kledingstijl is erop vooruit gegaan. Hoewel wij vrouwen van mannen in pak houden, vinden we deze nieuwe look bij Scott toch iets beter staan. Lekker casual!

Wie vind jij het meest veranderd van de Kardashian family? Of vind je het wel meevallen? 

Pin je inspiratie op Pinbook

Must reads 👀