News

De bizarre verjaardag van Kimye’s North West

Wow! Als er één koppel is dat het celebrity event van het jaar kan overtreffen dan zijn het Kim Kardashian en Kanye West wel. Na hun grootse bruiloft in Parijs en Florence, waar niemand over uitgepraat raakt, geven ze namelijk een nog groter feest. Ze organiseren kinderfestival Kidchella – geïnspireerd op Coachella – om de eerste (!) verjaardag van hun oogappel North te vieren. Kijk verder voor de foto's.

We durven te wedden dat jij nog nooit zo groot je verjaardag hebt gevierd. Althans, niet je eerste verjaardag. North West, dochter van Kim Kardashian en Kanye West, vierde onlangs haar eerste verjaardag maar de dag is niet compleet zonder een groot feest. En dat feest vond dit weekend plaats! Geheel in Kardashian stijl: groots en over the top. 

Famile en vrienden rukken massaal uit om bij de grote viering te zijn. Kimye zet namelijk een heus kinderfestival neer voor hun geliefde dochter. Kidchella it is! Dat Kim en Kanye een feestje kunnen geven bewijzen ze maar weer eens, want North's verjaardag doet niet onder voor the real deal Coachella. Kidchella is een groot succes zoals je van North's perfectionistische ouders verwacht. Op het feest ontbreken een reuzenrad, springkussen en de karaokebar niet. Kijk maar mee…

 

Wat is een verjaardag zonder reuzenrad?! 

 

Kendall Jenner in het reuzenrad

 


Kendall en Kylie zijn niet weg te slaan bij karaoke…

 

Een kinderfeestje is niet compleet zonder veel (bekende) kindjes

 

Khloé & Kylie

 

 

 

 

Khloé is helemaal in haar element op Kidchella

 

Kardashians like it big. North's eerste verjaardag betekent groot feest!

Wat vind jij van North's eerste verjaardagsfeest? Helemaal top of juist over the top?

Pin je favoriete Kardashian in Pinbook

Must reads 👀