Celebs

14x trouw- en verlovingsringen van celebrities

13
...

Droom jij wel eens van je bruiloft? Waarschijnlijk is het nog niet zover, maar elk meisje heeft wel eens nagedacht over haar grote dag. We zwijmelen weg bij de witte trouwjurk, de romantische locatie en... de trouw- en verlovingsring natuurlijk! Misschien droom je van een knoeperd van een ring of ga je liever voor een subtiele ring. We kijken dan ook graag naar de trouwringen van celebrities. Zij lopen namelijk rond met de mooiste en duurste ringen! Kijk mee naar ringen van 14 celebrities.


1. Victoria Beckham
Victoria en haar man David hebben veel ups en downs (hij zou meerdere malen vreemdgegaan zijn) meegemaakt, maar toch zijn ze nog steeds bij elkaar nadat ze in 1999 in het huwelijksbootje zijn gestapt. Vicoria koos -uiteraard- voor een gigantische ring!


2. Mariah Carey
Mariah heeft haar man Nick meerdere keren het ja-woord gegeven en daar hoort natuurlijk een gigantische bling bling ring bij!


3. Beyoncé
Queen B. en Jay Z zijn niet alleen het ideale koppel waar iedereen vol afgunst naar kijkt, maar het rijmt ook nog eens! De twee zijn al jaren gelukkig en we kunnen ons niet voorstellen dat ze ooit zullen scheiden. Beyoncé heeft gekozen voor een trouwring met een grote steen.


4. Gwyneth Paltrow
Gwyneth Paltrow en Chris Martin zijn helaas niet meer bij elkaar, maar in de tijd dat ze getrouwd waren droeg de actrice deze prachtige ring. We hebben nog steeds de hoop dat de twee weer bij elkaar komen, omdat we nooit hadden verwacht dat ze zouden scheiden. Het zou zomaar kunnen, want Gwyneth en Chris worden nog regelmatig samen gespot.


5. Snooki
Wie had ooit gedacht dat Jersey Shore's Snooki haar wilde haren zou verliezen? Toen ze een relatie kreeg met Jionni veranderde de realityster van een feestbeest in een serieuze vrouw. Ze kreeg haar eerste kind en stapte in het huwelijksbootje. Nu is ze in verwachting van haar tweede kind, het wordt een meisje!


6. Kate Hudson
Kate is al een tijdje verloofd met Muse-zanger Matt, maar ze hebben het ja-woord nog niet aan elkaar gegeven. De actrice zegt dat ze hier ook geen haast mee heeft. Aan de verlovingsring zal het in ieder geval niet liggen, kijk hoe prachtig 'ie is!


7. Jessica Alba
Actrice Jessica Alba is al enkele jaren gelukkig met Cash Warren. Ze hebben twee dochtertjes, Honor en Haven. Jessica noemt Cash 'haar soulmate'. Ahwww, als dat geen ware liefde is!


8. Blake Lively
Blake Lively en Ryan Reynolds zijn waarschijnlijk het knapste stel dat er bestaat. Ze hebben nog geen baby's, maar we kunnen ons nu al voorstellen hoe knap de kinderen eruit zullen zien! De twee trouwden vlak nadat hun relatie bekend werd. Ze waren er relatief snel bij, maar ze zijn nog steeds gelukkig.


9. Jennifer Garner
Jennifer Garner en Ben Affleck gaven elkaar het ja-woord in 2005. Het was de tweede keer dat Jennifer in het huwelijksbootje stapte, dus de tweede ring moest natuurlijk nóg groter zijn dan de eerste. Dat is aardig gelukt, de bovenstaande ring is zeker niet klein.


10. Jessica Biel
Na een korte break-up beseften Jessica Biel en Justin Timberlake hoeveel ze van elkaar houden, want ze stapten daarna al vrij gauw in het huwelijksbootje. Jessica trouwde in het roze. De bijbehorende ring is even romantisch!


11. Anne Hathaway
Anne heeft niet altijd geluk gehad in de liefde. De actrice kwam er na een tijdje achter dat haar toenmalige vriend een oplichter was. Gelukkig heeft ze na die nare periode de ware gevonden, in 2012 trouwde ze met Adam Schulman.


12. Reese Witherspoon
Het eerste huwelijk van Reese liep helaas stuk, maar haar tweede huwelijk met Jim Toth gaat nog steeds super goed. De twee zijn al sinds 2011 getrouwd.


13. Katherine Heigl
Deze ring in de vorm van een druppel is van Katherine Heigl. Zij heeft zich in 2007 in de echt verbonden met Josh Kelley. Het stel heeft twee kinderen geadopteerd en ze zijn nog steeds super verliefd op elkaar.


14. Kate Middleton
De meestbesproken ring is misschien wel de verlovingsring van Kate Middleton. De ring werd eerder gedragen door William's overleden moeder Diana, dat maakt 'm extra bijzonder. Deze prachtige ring met blauwe steen werd meteen door veel juweliers nagemaakt, want iedereen wilde een soortgelijk exemplaar. We geven hen geen ongelijk, wij willen deze ring ook wel om onze vinger!

Wie heeft volgens jou de mooiste ring?

Bron beeld: gettyimages
Pin jouw trouw- of verlovingsring in Pinbook

LOVE dit artikel
2 meiden hebben deze blog geloved
...

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

13 reacties

 • 3 jaar geleden Heyq

  Anna hattaway, zelf zou ik echt voor een klein steentje gaan lekker subtiel

 • 3 jaar geleden LinxLina

  Zo zie je ook nog eens de nagellak

 • 3 jaar geleden Second Gear

  Waarom allemaal zo'n dikke diamant? Ik vind subtiel veel mooier en een diamant hoeft voor mij niet eens.

 • 3 jaar geleden Scha

  Snooki en Kate Hudson hebben mooie ringen. Ik vind dat als de steen te groot is het net lijkt alsof de diamant nep is, zoals bij Beyonce en een paar anderen.

 • 3 jaar geleden Sharlyn

  Waauw echt zo mooi

 • 3 jaar geleden Floor

  Super leuke blog!

 • 3 jaar geleden DARYLDIXON

  Snookie is nog niet getrouwd hoor. Ze trouwt pas in de herfst.

 • 3 jaar geleden Hessie

  Mooi!

 • 3 jaar geleden datvindjeleukhe

  Ik vind die van Blake Lively prachtig!

 • 3 jaar geleden Fashionized

  Beyonce en jay z gaan toch scheiden?

 • 3 jaar geleden LouderLove

  Nee ik vind het niks, allemaal veel te groot en veel te opvallend. Ik hou juist van een fijne ring met een subtiel diamantje niet van die grote dingen..

 • 3 jaar geleden Julide

  allemaal heel mooi!

 • 3 jaar geleden LianneNicole

  Ik vond persoonlijk die van Miley Cyrus echt prachtig, Liam heeft goede smaak qua ringen haha.

 1. 1