Celebs

8 stoute celebs

32
...

Celebrities zijn mensen die gezegend zijn met een groot talent zoals zingen, acteren of poseren. Logisch dat we celebs als grote voorbeelden zien. Maar er zijn ook een aantal sterren waar je beter geen voorbeeld aan kunt nemen... Niet alle supersterren zijn lieverdjes en komen in aanraking met de politie. Girlscene zet 8 celebs voor je op een rij die zich niet zo voorbeeldig gedragen.

Amanda Bynes
Laten we zeggen dat 2013 niet het jaar van Amanda Bynes was. De kindster draait al jaren mee in Hollywood, maar op gegeven moment werd het haar allemaal te veel. Ze kwam steeds vaker in het nieuws door bizar gedrag. Zo kreeg ze proeftijd voor het rijden met een ongeldig rijbewijs, werd ze opgepakt voor rijden onder invloed en rookte ze marihuana in de lobby van haar appartementencomplex. De druppel was toen ze een vuurtje probeerde te stichten op iemand oprit in Los Angeles, wat haar hondje bijna het leven kostte. Daarna werd ze verplicht opgenomen in een psychiatrische inrichting omdat ze een gevaar voor zichzelf zou zijn. Inmiddels gaat het goed met Amanda, ze is een studie begonnen en volgens een bron is de actrice een voorbeeldige student. 


Bron: gettyimages

Chris Brown
Dat Chris Brown geen lieverdje is, weten we al een tijdje. In 2009 kwam hij groot in het nieuws doordat hij zijn toenmalige vriendin Rihanna in elkaar had geslagen, waar we de gruwelijke foto's allemaal wel een keertje van hebben gezien. De zanger kreeg geen straf, maar hij had wel een proeftijd. Je zou denken dat hij zich keurig zou gedragen in de proeftijd, maar Chris kreeg nog een paar keer ruzie (waaronder een ruzie met Frank Ocean). De politie kon echter niets bewijzen, dus hij hoefde niet op de blaren te zitten. In 2013 was het weer raak, na een ongeluk reed hij weg en werd Chris gezocht door de politie. Later gaf de zanger zichzelf aan en zijn de aanklachten ingetrokken. Inmiddels zit Chris in de gevangenis omdat hij de afkickkliniek waar hij verbleef is uitgestuurd. Hij moest daar verplicht zitten voor zijn woede-uitbarstingen. Dit is overigens niet de eerste keer dat hij een kliniek moest verlaten, eerder werd hij weggestuurd omdat de Chris stenen gooide naar de auto van zijn moeder. 

Reese Witherspoon
Reese staat bekend als 'America's sweetheart', iemand die geen vlieg kwaad zal doen. Op 19 april 2013 viel haar lieve imago in duigen toen ze werd gearresteerd nadat de blondine zich misdroeg tegen de agent die haar en haar man aanhield. De agent ondervroeg haar man Jim Toth op verdenking van rijden onder invloed, maar Reese was het daar blijkbaar niet mee eens en riep "Weet je wel wie ik ben?!" en "Je zal snel uitvinden wie ik ben!" Uiteindelijk kwam ze ervan af met een boete van $219. Reese heeft haar excuses aangeboden en schaamt zich diep voor haar gedrag. Wij denken dat ze niet gauw weer over de schreef zal gaan.  

Justin Bieber
Justin wordt door veel meiden aanbeden, maar de laatste tijd doet hij veel dingen die niet door de beugel kunnen. Zo bekogelde hij een huis met eieren, deed hij mee aan een illegale straatrace, reed onder invloed en met een ongeldig rijbewijs, raakte betrokken bij een knokpartij en hij zou drugs in zijn bezit hebben gehad. De zanger heeft nog niet in de bak hoeven zitten, maar volgens velen zal dit niet lang meer duren...


Bron: twitter

Kanye West
Kanye West heeft een hekel aan paparazzi en daardoor is hij al een aantal keer in de problemen geraakt. De rapper heeft al ontelbaar veel keren woordenwisselingen met paparazzi gehad, maar nu moet hij toch echt oppassen nadat hij afgelopen zomer een paparazzo aanvloog. De paparazzo moest naar het ziekenhuis en diende een aanklacht in. Ook zou hij in januari een 18-jarige jongen hebben geslagen nadat de jongen Kim Kardashian uitschold.  

Emma Roberts
Het nichtje van Julia Roberts ziet er heel onschuldig uit, maar schijn bedriegt. In juli vorig jaar werd de actrice in de boeien geslagen wegens huiselijk geweld. Emma en haar vriend Evan verbleven in een hotel en kregen slaande ruzie. Een hotelgast had de politie gebeld wegens al het lawaai. De agenten troffen Evan aan met een bloedneus en bijtwonden. Emma had zelf geen verwondingen. De actrice werd weer vrijgelaten omdat Evan geen aanklacht had ingediend. De relatie heeft er in ieder geval niet veel schade van gehad, de twee hebben zich onlangs verloofd. 

Paris Hilton
Socialite Paris Hilton is nu (redelijk) braaf, maar ze heeft zo haar streken. In 2006 werd de blondine gearresteerd wegens rijden onder invloed. Ze mocht 36 maanden niet rijden en kreeg $1500 boete. In januari was het echter alweer raak, ze werd gearresteerd wegens het rijden zonder rijbewijs. Daar had Paris blijkbaar wéér niet van geleerd, want in februari reed ze maar liefst 120 kilometer per uur, terwijl ze maar 56 kilometer per uur mocht rijden. Ook reed ze zonder licht. Hier werd ze voor veroordeeld, daarbij kwam ook dat de voorwaarden van haar eerste veroordeling had geschonden. Paris moest 45 dagen de cel in. Uiteindelijk heeft ze er maar drie dagen gezeten, de blondine mocht naar huis wegens 'ernstige medische problemen' en omdat de gevangenis overvol was.

Lindsay Lohan
Als er iemand veel in aanraking is geweest met de politie en de rechter, dan is het Lindsay Lohan wel. Ze had een rooskleurige toekomst na het succes van 'Mean Girls', maar haar leven pakte toch iets anders uit dan iedereen had verwacht. Ze is meerdere keren opgepakt wegens rijden onder invloed en in het bezit zijn van drugs. Vorig jaar zat ze een paar maanden in rehab (wat ze voor de verandering heeft afgemaakt) en dat heeft haar goed gedaan. Ze moet nog wel tot november verplicht in therapie, maar de actrice is nu al bezig om de draad weer op te pakken. Lindsay heeft momenteel een eigen realityserie op het netwerk van Oprah Winfrey.


Bron: gettyimages

Wie is volgens jou de stoutste celeb?

Bron: nu, telegraaf, hln, wonderwall.msn

LOVE dit artikel
3 meiden hebben deze blog geloved
...

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

32 reacties

 • 1 jaar geleden Leah paton

  OMG!! en Justin bieber durft nog op die foto te lachen WTF

 • 2 jaar geleden Mounia Hajji

  Wat ik van sommige mensen niet snap is dat ze alleen maar slechte dingen over celebertie's kunnen schrijven ze kunnen ook goede dingen doen hoor.

 • 2 jaar geleden Mounia Hajji

  Wat ik van sommige mensen niet snap is dat ze alleen maar slechte dingen over celebertie's kunnen schrijven ze kunnen ook goede dingen doen hoor.

 • 3 jaar geleden ariana grande

  JUSTIN

 • 3 jaar geleden itsrobin

  En Justin kan ook goede dingen doen, maar die dingen komen nooit in het nieuws... x

 • 3 jaar geleden itsrobin

  Ho, wacht even.. Justin heeft nog minder als een week geleden zijn excuses aangeboden voor alles wat hij heeft gedaan en misschien is het niet meer goed te praten maar hem in dit lijstje er bij zetten vind ik een beetje te ver gaan. Na dat hij was opgepakt is hij voor niks meer in het nieuws geweest. Dus nu al een aantal maanden is hij gewoon weer zichzelf.

 • 3 jaar geleden Brittjjuuuu

  Waarom halen ze altijd Justin erbij? Zo van hij doet niks goed, gelukkig houd ik van badboys

 • 3 jaar geleden Rixt

  Bah die justin bieber is echt verschrikkelijk! opsluiten !

 • 3 jaar geleden SupremeBitch

  Problem,

  jij gelooft ook maar alles wat mensen bloggen tweeten of schrijven over justin. Maar was je er zelf bij? Heb jij zijn politiedossier gelezen? Nee?

  Mond houden dan.

 • 3 jaar geleden BLVCK

  Volgensmij had Amanda Bynes last van een psychische ziekte, schizofrenie dacht ik. Ik kan er soms op zich wel om lachen als er grappen over haar worden gemaakt, want ze ging wel echt door een periode heen met die tweets van haar, maar ze is niet echt een ''stoute'' celeb. Ze is niet voor niks naar een psychische inrichting gegaan, ze was haarzelf gewoon niet. Oh, en de media heeft haar ook voortdurend lastig gevallen, dus dat speelt ook mee :')

 • 3 jaar geleden I'm that girl

  Zo zie je maar, Justin heeft puistjes..

 • 3 jaar geleden Simply Rian

  De meeste dingen die hier bij staan van justin zijn niet eens waar, beetje jammer dat girlscene dit niet even nacheckt maar gewoon alles wat ze leven geloven .

 • 3 jaar geleden LouderLove

  Dit staat bij Lindsay Lohan ''(wat ze voor de verandering heeft afgemaakt)''. Ik vind dit zo'n nare zin, voor de meeste kost het zoveel moeite om van een verslaving af te komen. Alles ligt bij haar ook nog eens binnen handbereik. Ja ze heeft zelf de keuze om een behandeling af te maken, en nee dat heeft ze meerdere keren niet gedaan. Maar ik vind deze zin ronduit respectloos.

 • 3 jaar geleden Louise

  Snap niet waarom Reese hier tussen staat...

 • 3 jaar geleden -X-Kaylee-X-

  Echt joh, wat is er nou zo leuk aan die Justin Bieber , ik vind hem gewoon echt zo ......ieuwllll

 • 3 jaar geleden Nesrin Daily Cup of Bla Bla Bla

  Kimmy Kardashian met haar tape staat bij mij op nummer 1.

 • 3 jaar geleden BubbleTeaCoffee

  Waarom herhaalt iedereen steeds dat van 2009? Iedereen maakt fouten en hij kan inderdaad zichzelf niet goed onder controle houde, iedereen blijft de fouten van iemand herhalen maar de goede dingen vergeten ze altijd net zoals bij Justin

  Iedereen maakt fouten. Right?

 • 3 jaar geleden PagesOfMyDiary

  Goddank heeft Justin puisten op die foto. Celebs zijn dus echt niet perfect!

 • 3 jaar geleden Strawberriebubbelgum

  Hmm, misschien handiger en beter voor de celebs om te schrijven over de dingen die ze wèl goed doen, in plaats van deze dingen te benadrukken...

 • 3 jaar geleden Antsje

  @Melissa hoe weet jij dat nou?

 • 3 jaar geleden Niceleanth.

  Reese heeft één keer iets verkeerds gezegd tegen een politieagent. Om daardoor nou meteen als 'stout' bekend te staan. Er zijn wel meer celebs die ergere dingen hebben gedaan lijkt me.

 • 3 jaar geleden lowloow_

  Srsly wat er allemaal over Justin staat is al fk lang geleden, dus die "laatste tijd" waar jullie het over hebben klopt niet.

  Daarbij heb je ook geen betrouwbaar bewijs voor alles wat erin staat. Dat bijv. TMZ dat nou zegt, ja fijn, weet je niet hoevaak die liegen over alles?

 • 3 jaar geleden Melissa

  De helft van de dingen die jullie over Justin zeggen klopt niet eens...

 • 3 jaar geleden Scha

  Chris Brown is al weer vrij hoor.

 • 3 jaar geleden Ize Wichman

  Justin doet ook veel goede dingen, maarja dat wil niemand zien en komt ook niet in het nieuws..

 • 3 jaar geleden Enchanted

  Waarom zou je Evan Peters willen slaan?!?!!!?!?

 • 3 jaar geleden Sanne_

  Wist dat van Emma Roberts niet eens ahah

 • 3 jaar geleden ♥ Little Ariel ♥

  HAHAHAHA dat dacht ik ook al @marjolein

 • 3 jaar geleden sterrexkusje

  oke dit vind ik echt jammer ... wrm altijd celebs afkraken? Ik bedoel er zijn al genoeg roddelsites en roddelmagazines niet nu ook girlscene toch!

 • 3 jaar geleden dxpeCeline

  Justin gaat toch niet de bak in want die borgsom die die moet betalen zodat ie weer vrij kan komen en niet de bak in hoeft kan die toch wel betalen. Dat was ook al de andere keer, toen moest ie $2500 betalen om niet in de bak te komen, dat verdient justin op 1 dag.

 • 3 jaar geleden MadHatter

  Okee Emma Roberts en Reese Witherspoon stout? Jammer dat jullie ook zo mee doen aan die roddels de wereld in helpen..

 • 3 jaar geleden Marjolein

  Ik moet zeggen dat ik de titel een beetje fout vind klinken...

 1. 1