Fashion

Bij de tijd met Ice-Watch

Hoe wij een casual outfit spannender maken? Dat doen we door een eyecatching accessoire te dragen. Een statement ketting, opvallende oorbellen… Of een hip horloge. Ice-Watch heeft ze in alle kleuren en dat is maar goed ook, want wij zijn van mening dat er bij elke look een ander horloge hoort. Celebs zijn ook dol op het merk, Katy Perry en Jennifer Lopez zijn al gespot met het klokje om hun pols. Maar met welke Ice-Watches ben je nu helemaal on trend? Wij zetten onze drie favorieten op een rijtje. 

Je hebt vast wel eens van Ice-Watch gehoord. Even een klein geschiedenislesje: het merk bestaat al sinds 2006 en sindsdien is het niet meer uit het straatbeeld weg te denken. De horloges zijn inmiddels in 110 landen verkrijgbaar. Je kunt Ice-Watches meteen herkennen: ze zijn vrolijk, hip en trendy. Ice-Watch heeft verschillende collecties gedurende het jaar, waaronder samenwerkingen met artiesten als Jennifer Lopez, Jason Derulo, Katy Perry en The Black Eyed Peas. 

Allemaal heel leuk en aardig, maar wat zijn nu de musthave horloges van dit moment? Wij hebben drie modellen uitgezocht die je volgens ons móét hebben. 

Het ideale cadeau voor kerst: Ice-Style

De Ice-Style horloges zijn onderdeel van de winter 2013 collectie en hebben een uniek rosé gouden stalen kast en een siliconen band. In totaal zijn ze beschikbaar in acht kleuren, dus voor ieder wat wils. Ook zijn ze verkrijgbaar in twee maten: maat Unisex (€139,-) en maat Big (€149,-)

Je kunt de Ice-Style horloges hier kopen. 

Het horloge voor iedere dag: Ice-Glam

Het horloge dat je iedere dag kan dragen en bij elke outfit past, is de zwarte of witte Ice-Glam horloge met gouden details. Het horloge is ultralicht (je voelt 'm bijna niet zitten) en heeft een comfortabele siliconen band. 

Voor €79,- is een Ice-Glam horloge voor jou en je kunt 'm hier scoren.  

De wintertrend van de catwalks: Ice-Denim

Het allerhipste horloge van dit moment? Dat is toch wel Ice-Denim. Dit horloge heeft een bandje van denim/spijkerstof en is beschikbaar in 2 maten: €99,- voor Unisex en €109,- voor Big. Ook kun je kiezen tussen twee kleuren, licht- en donkerblauw. 

Een Ice-Denim watch kopen? Kijk hier

Ice-Watch is te koop bij 400 juweliers door het hele land en heeft een eigen Ice-Watch Flagshipstore op de Heiligeweg in Amsterdam. Wil je meer informatie over Ice-Watch? Kijk dan hier

Welke Ice-Watch zou jij wel om je pols willen hebben?