Celebs

Miley Cyrus gespot met nieuw kapsel

Miley Cyrus schokte de wereld toen ze anderhalf jaar geleden haar haren afknipte en met een korte blonde pixie door het leven ging. Even leek het erop alsof Miley haar haren nooit meer zou laten groeien, ze ging korter en korter, tot deze zomer, toen ze in een interview aangaf haar lange haar soms wel te missen. Sindsdien wordt haar haar steeds langer en afgelopen weekend werd ze zelfs met een heuse Anna Wintour-bob gespot!


Bron beeld: Getty Images

Of het om een pruik gaat is niet helemaal duidelijk, daar laat Miley zich niet over uit. Eerder dit weekend werd Miley nog met de haarstijl die ze de afgelopen maanden rockte gespot tijdens het Jingle Ball concert in LA. Maar theoretisch zou het kunnen, dat ze haar haar gewoon op een andere manier draagt, een pony heeft laten knippen en misschien een paar extensions gebruikt heeft.


Bron beeld: Instagram Miley

Voor betere beelden van Miley's nieuwe hairdo, klik hier.

Het was overigens niet het enige opvallende dat Miley afgelopen weekend gedaan heeft, Miley veroorzaakte tijdens haar optreden op het Jingle Ball ook een relletje door te twerken met een kerstman en suggestieve bewegingen te maken met haar microfoon in de vorm van een candy cane.


Bron beeld: Getty Images

Ohhh she's just being Miley 😉

Wat vind jij van Miley's nieuwe coupe? Denk je dat het om een pruik gaat? Of denk je dat Miley aan de extensions gegaan is. Vind je het een verbetering, of zie je haar liever met haar pixie cut?

Must reads 👀