Lifestyle

Betaalbare beauty cadeau’s voor meiden

Mocht je het moeilijk vinden om voor een meisje of een vrouw een cadeau te kopen... Think again. Er zijn een paar klassiekers die het altijd goed doen en waarmee je niet de fout ingaat. Verschillende beautyproducten passeren de revue, zowel haar- en lichaamsverzorging als make-up en nagellak. Inspiratie nodig voor de komende feestperiode? Kijk dan verder.

Dove Winter Care set – Een veilige cadeautip is om een kant-en-klaar verwenpakket te geven, zoals deze winter care set van Dove. In de geschenkverpakking zit de Dove Winter care douchecrème, bodycrème en een paar wintersokken.

Prijs: € 9,99


Zenner haaraccessoires – Budget over of op zoek naar leuke cadeautjes? Zenner haaraccessoires zijn cute en hebben een lage prijs. Er is van alles verkrijgbaar: van schuifspeldjes tot parels die je in het haar kunt draaien.

Prijzen variëren


Orofluido beauty elixer en mascara – De verpakking is een beauty op zich met feestelijke en gouden letters, dus veel versiering heeft dit pakje niet nodig. In de doos zit een beauty elixer voor het haar. Het is een heerlijk ruikende olie met onder andere arganolie als ingrediënt. Daarnaast krijg je een luxe mascara erbij mét lichtje en spiegel zodat je zelfs in je donker mascara kunt aanbrengen.

Prijs: € 18


HEMA eau de toilette – Een goedkoop en lekker ruikende geur vind je vanaf nu bij HEMA. Er zijn vijf geuren uitgebracht met bijpassende bodylotion en douchegel. Girlscene’s favoriet is Dreamy, een verleidelijke en zachte geur van witte bloemen met een vleugje vanille en sandelhout.

Daarnaast zijn er de geuren Marvelous (patchouli, mandarijn en jasmijn), Passionate (bloemen en hout), Energetic (limoen, musk en hout – unisex) en Strong (citrus, bladgroen, jeneverbes en hout – unisex).

Prijs: € 15


HEMA Luminous Cheeks – Voor een mooie glitter op de huid zit je tijdens de feestdagen goed met de HEMA Luminous Cheeks. De gouden glitter is party proof en glinstert als er licht op valt.

Prijs: € 3


HEMA Glitter lipgloss – Wie houdt van een lichte kleur op de lippen met gouden glitters haalt haar hart op bij de HEMA Glitter lipgloss. De gloss blijft lang op de lippen en plakt niet. We like!

Prijs: € 3


HEMA Glitter top coat – Met glitter op je nagels sla je nooit de plank mis. HEMA’s Glitter top coat is ideaal voor sparkle op de nagels. Het staat vooral heel mooi met een donkere basislaag onder de topcoat, zoals KOH Snap shot!.

Prijs: € 2,75


Essence mini lipgloss set – Dit setje met drie kleuren lipgloss is een leuk cadeau voor een meisje dat gek is op make-up of net begint met cosmetica. Voor nog geen drie euro heb je drie kleine glossjes met een perzik kleur, glitter en een roze/bruine kleur.

Prijs: € 2,99


LUSH Let The Good Times Roll – Met Let The Good Times Roll zit je qua cadeau altijd goed. Het is een veganistische gezichtsreiniger (en scrub) die geschikt is voor elk huidtype, omdat het een milde gezichtsreiniger is. Bovendien ruikt het heerlijk naar zoetigheid en kaneel. Geschikt voor een vriendin of familielid die into natuurlijke producten is, maar ook voor elke andere vrouw die graag huidverzorgingsproducten gebruikt.

Prijs: € 10,95 / 100 gram


Maybelline Baby Lips – Als je een klein cadeau zoekt of als je een klein budget hebt is Maybelline Baby Lips wat je zoekt. Met geuren en smaakjes voor iedereen zijn deze hydraterende lippenbalsems het ideale kleine cadeautje. Kies de roze Pink Punch als je een balsem met kleur zoekt of ga voor een neutrale en transparante lippenbalsem zoals Repair.

Prijs: € 3,49


Bourjois Poudre de Riz – Wie op zoek is naar een specialer beautyproduct doet er goed aan om Bourjois Poudre de Riz cadeau te geven. Heel lang geleden was deze poeder een bestseller en vanwege Bourjois’ 150-jarige bestaan is deze poeder in gelimiteerde oplage opnieuw uitgebracht. Get it while it’s hot.

Prijs: € 12,99


L’Occitane The smoothes caress handcrème – L’Occitane SHEA protects with LOVE producten hebben een hoog cadeaugehalte. De verpakking is girly en vrouwelijk tegelijk en de producten zijn goed. Shea butter verzorgt de huid en maakt het zacht, wat elke huid kan gebruiken tijdens de koude maanden.

Prijs: € 7,50 / 30 ml


Vanedo beauty friends sheet maskers – Sheet masks zijn the bomb diggity in Aziatische landen en de hype komt inmiddels overwaaien naar de Westerse landen. Vanedo maskers zijn de echte maskers uit Azië (Korea om precies te zijn) en hydrateren de huid. Het kan geen kwaad om een hele voorraad aan te leggen, aangezien de maskers iets meer dan 1 euro per stuk kosten.

Prijs: € 1,25


Douglas handspiegel – Bijna elk meisje heeft een handspiegel in haar tas, maar niet elk meisje heeft een schattige handspiegel. Je doet (bijna) iedere vrouw een plezier door een speciale spiegel te geven en bovendien komt dit cadeau altijd van pas.

Prijs: € 14,95


The Body Shop Honeymania body butter – Hmm, als iets een heerlijk product is dan is het wel een body butter van The Body Shop. En dan vooral de honing variant! Het verzorgt de huid, voelt luxe aan en ruikt heel lekker. Naast de Honeymania body butter heeft The Body Shop veel meer lekkere geuren.

Prijs: € 16

Wat zijn jouw ultieme beauty cadeaus voor de vrouw?