Beauty

Beauytrends & producten van L’Oréal Paris

De meeste meiden gebruiken dagelijks make-up- & beautyproducten. Als meisje zijnde vinden wij het dan ook leuk om in de weer te zijn met de nieuwste producten om mooie looks te creëren. Onlangs kregen wij de nieuwe trendcollectie van L'Oréal Paris voorgeschoteld. Het merk heeft op basis van drie trends een aantal producten uitgebracht. Wil jij weten wat die trends zijn en welke producten daarbij horen? Lees dan snel verder…

Natuurlijk gaan wij onderstaande producten nog reviewen, dus to be continued...

1. Nude look

Bij de nude look horen zachte, warme kleuren. De basis van deze look? Een egale en perfecte huid. Sommige meiden zijn gezegend met een mooie huid, anderen moeten daar iets meer moeite voor doen. Met de nieuwe Nude Magique Eau De Teint foundation kun je een pixelachtige huid creëren. De foundation is super vloeibaar en daardoor niet te dik, hij zit eigenlijk een beetje tussen een BB cream en een foundation in. Nude Magique is ook ideaal voor meiden die nooit of bijna geen foundation gebruiken.

L'Oréal's Nude Magique Eau De Teint is verkrijgbaar in acht verschillende kleuren en ligt vanaf half augustus in de winkels voor €13,99.

Oke, nu heb je een perfecte huid, maar daarmee ben je er nog niet. Een gloss op de lippen is onmisbaar. Gebruik L'Oréal's Glam Shine glossjes (€11,99 per stuk) voor glanzende lippen. Een beetje mascara & you're good to go.

2. Japanse stijl

Creëer grote manga ogen met L'Oréal's Miss Manga mascara. Voor deze trend mag je de mascara lekker royaal aanbrengen, spinnenpoten zijn niet langer een no go maar een must! Vergeet de mascara ook niet op je onderwimpers te doen, dat hoort bij de Japanse stijl. 

Tip van beauty expert Hildo: 
''Breng de mascara eerst op de onderwimpers aan, daarna zijn de bovenwimpers pas aan de beurt.'' 

Miss Manga mascara is verkrijgbaar voor €14,49. Bekijk hier onze review

Grote manga ogen hebben niet alleen flink wat mascara nodig, ook een stevige eyeliner hoort hierbij. Hildo: ''Welke andere kleur dan intens zwart zou je moeten gebruiken om je ogen te accentueren?''. L'Oréal's Super Liner Blackbuster is hier perfect voor. 

Super Liner Blackbuster eyeliner is verkrijgbaar voor €12,99. 

3. Rock & Metallic

De rock & metallic trend slaat vooral op de nagels. De nagel hoeft niet meer mooi en perfect te zijn, maar in plaats daarvan pak je uit met texturen. De Color Riche Top Coat lakjes zijn hier ideaal voor. De glitter en metallic details in de nagellak zorgen ervoor dat je helemaal meedoet met de trend. 

Tip: zorg altijd dat je nagels brandschoon en vetvrij zijn voordat je een metallic 3D lak aanbrengt. Breng eerst een enkel laagje aan op alle nagels, wacht tot ze droog zijn en volg dan pas met een tweede laag voor een extra texturized finish. 

Color Riche Top Coat kost €5,99.

Oja, wil jij kans maken op dit super schattige Miss Manga iPhone hoesje? Volg @GirlsceneNL en mention ons met de hashtag #manga. Wie weet is hij dan van jou!

Welke trend vind jij het leukst? En welk product zou jij wel willen proberen?  

Must reads 👀